Bent u op zoek naar milieuvriendelijke urnen. De Bios Urn is een mooie en nieuwe urn die zorgt voor een mooie herinnering aan uw dierbare. De Bios Urn biedt de mogelijkheid een persoon te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm.

De Bios Urn is gemaakt van de biologisch afbreekbare materialen kokosnootschil en cellulose en is gevuld met samengeperst veen. De milieuvriendelijke urn wordt gevuld met crematie-as, die op deze wijze dient als compost voor de boom of plant. Zo wordt uw dierbare opgenomen in de natuurlijke levenscyclus en ontstaat voor de nabestaanden een groen monument om te herdenken.

100% Biologisch afbreekbaar
De urn breekt langzaam af wanneer deze ingegraven wordt. Terwijl de urn afbreekt zal de as op een 100 procent groene wijze weer opgenomen worden in het milieu. Op deze manier zal er in de vorm van een boom of struik nieuw leven uit ontspruiten.

Een dierbare herinnering, mooi aansluitend op de eeuwige cyclus van het leven.

De Bios Urn is een unieke 100% biologische urn, vervaardigd uit volledig afbreekbare grondstoffen cellulose. verdichte turf en kokosschillen.

Deze biologisch afbreekbare urn is een gepatenteerde uitvinding van het Spaanse bedrijf Estudi Moline in Barcelona. Byes is één van de verkooppunten in Nederland voor dit mooie product.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Elke dag zijn we bezig met nieuwe ontwerpen en nieuwe mogelijkheden.