Bestaande templates

Levensstijlen

Ieder mens is uniek en heeft een eigen stijl van leven. Byes biedt via het concept Levensstijlen mooie en waardige rouwuitingen op maat ontworpen en naar de wensen van de nabestaanden.

Levensstijlen

Bied uw klanten meer verschillende rouwmedia met Byes

De wensen voor een persoonlijke afscheid nemen toe en de online mogelijkheden vernieuwen in een sneltreinvaart. Laat u ontzorgen door Byes en bied uw klanten de nieuwste middelen om een mooi afscheid te maken.

Byes biedt een breed scala aan producten. Zo krijgt een afscheid één stijl voor alle uitingen. Een eigen huisstijl, van kaart tot banier tot kistloper.

Byes Levensstijlen

De voordelen van Byes

Byes helpt u aan de hand van Levensstijlen mooie en stijlvolle kaarten, advertenties en andere rouwmedia te ontwerpen. U kunt deze zelf maken of door ons laten maken.

120

Uitvaartverzorgers

Maak gebruik van de vele mogelijkheden die Byes biedt. Het gebruik is vrij en onbeperkt.

250

Levensstijlen

Allerlei stijlen en vormen rouwkaarten en rouwmedia. Onze collectie wordt regelmatig uitgebreid.

650

Kranten

De Byes database bevat zo’n 650 kranten. Via Byes ontvangt u tevens korting op uw plaatsingskosten.

Via Levensstijlen helpen we u met aansprekende kaarten, advertenties en rouwmedia

Ons doel is u compleet te ontzorgen. Wij leveren creatief maatwerk, om een afscheid persoonlijker en stijlvoller te maken.

Byes Levenstijlen

Beeldbank of eigen foto’s

Maak vrij gebruik van onze uitgebreide online beeldbank. Daarin vindt u vele honderden foto’s die passen bij de gekozen Levensstijl. Het is ook mogelijk om eigen beelden in de kaart of advertentie te verwerken.

Byes rouwmedia

Alle rouwmedia in één stijl

Byes biedt een breed scala aan producten. Zo krijgt een afscheid één stijl voor alle uitingen. Een eigen huisstijl, van kaart tot banier tot kistloper.
Byes biedt de meest uitgebreide catalogus met ontwerpen op maat.

Byes rouwmedia

Byes is gratis

Vraag vandaag nog een gratis login aan. U ontvangt van ons een afgeschermde omgeving waarin u uw eigen dossiers kunt aanmaken en beheren.

Interesse in Byes?

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op