Online en sociale media

Digitale rouwkaart

Steeds meer nabestaanden gebruiken sociale media om over een uitvaart te communiceren. Dat geldt zeker als een jongere is overleden. Met Byes kunt u een digitale rouwkaart maken om via mail te verzenden en maakt u een persoonlijke online condoleance-pagina.

Digitale rouwkaart

Dynamische rouwkaart

De digitale rouwkaarten van Byes zijn een dynamisch communicatiemiddel die niet alleen een boodschap overbrengt maar ook mogelijkheden opent tot reageren en delen.

Een digitale rouwkaart is een mooie aanvulling om een boodschap snel over te brengen. Daarbij hebben steeds meer jongeren alleen nog maar een mail adres of een sociale media account. Kortom, het is een zeer waardevol oplossing in een tijd waarbij de mobiele telefoon zeer belangrijk is geworden.

Byes Levenstijlen

Beeldbank of eigen foto’s

Maak vrij gebruik van onze uitgebreide online beeldbank. Daarin vindt u vele honderden foto’s die passen bij de gekozen Levensstijl. Het is ook mogelijk om eigen beelden in de kaart of advertentie te verwerken.

Byes rouwmedia

Alle rouwmedia in één stijl

Byes biedt een breed scala aan producten. Zo krijgt een afscheid één stijl voor alle uitingen. Een eigen huisstijl, van kaart tot banier tot kistloper.
Byes biedt de meest uitgebreide catalogus met ontwerpen op maat.

Byes rouwmedia
Byes Levensstijlen

Stijlvol en onderscheidend

De digitale rouwkaart is onderscheidend en heeft een aansprekende vormgeving. Bij digitale uitingen vermeldt Byes altijd discreet in een contactlink de website van de verantwoordelijke uitvaartverzorger. Zo krijgt die de mogelijkheid online bekend te worden.

120

Uitvaartverzorgers

Maak gebruik van de vele mogelijkheden die Byes biedt. Het gebruik is vrij en onbeperkt.

250

Levensstijlen

Allerlei stijlen en vormen rouwkaarten en rouwmedia. Onze collectie wordt regelmatig uitgebreid.

650

Kranten

De Byes database bevat zo’n 650 kranten. Via Byes ontvangt u tevens korting op uw plaatsingskosten.

Uitvaartverzorger

“Via Byes vonden de nabestaanden een rouwkaart en advertentie in een stijl die helemaal zijn levensstijl paste. Hij hield veel van gitaar spelen. Fijn dat we hem op deze manier een mooi afscheid konden geven. Hij had het zelf prachtig gevonden.”

Sebastiaan van Straaten

Uitvaartverzorger

Byes is gratis

Vraag vandaag nog een gratis login aan. U ontvangt van ons een afgeschermde omgeving waarin u uw eigen dossiers kunt aanmaken en beheren.

Interesse in Byes?

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op