Wanneer we afscheid moeten nemen van een dierbare, spelen bloemen een grote rol. Voor bij het graf of de urn zoeken we de mooiste bloemen uit die doen denken aan hoe iemand was. Daphne Engelke van Be-flowerd maakt rouwbloemen van vilt als blijvende herinnering. Haar herinneringsbloemen krijgen een mooi plekje naast foto’s in de woonkamer, in een stolp op het graf of op een altaar in huis. Duurzame rouwbloemen om lieve mensen die er niet meer zijn toch nog dichtbij te hebben.

Als een dierbare overlijdt, willen we al onze herinneringen ‘vangen’ in onze bloemkeuze. Bloemen met namen van personen bijvoorbeeld, zoals Iris of Jasmijn, of de lievelingsbloemen van de overledene. In overleg creëert Be-flowerd bijvoorbeeld passende kransen met bloemen van vilt die meegenomen kunnen worden na de uitvaart of strooibloemen voor op de kist. Ook bloemen op een steeltje zijn mogelijk, zodat familieleden een bloem mee naar huis kunnen nemen als aandenken. Soms dragen mensen de rouwbloemen van Be-flowerd letterlijk op het hart als corsage.

Duurzame herinneringen
De Viltbloemist werkt met vilt, een natuurlijk en bijzonder warm product. Terwijl echte bloemen na een tijdje uitgebloeid raken en verwelken, blijven de vilten bloemen van Viltbloemist zelfs na vele jaren mooi. Het grote gemis als iemand komt te overlijden kan Daphne niet wegnemen, maar met haar bloemen hoopt ze herinneringen aan een dierbare een beetje glans te geven. Ook vilten geluksengeltjes met een knoop van een kledingstuk van een dierbare zijn mogelijk. In al haar creaties stopt Daphne volop liefde en aandacht voor details, voor een herinnering om voor altijd te koesteren.

Over Viltbloemist
In haar atelier in Eindhoven bedenkt en creëert Daphne Engelke van Viltbloemist de meest bijzondere creaties van vilt. Je kunt Viltbloemist inschakelen voor je bruiloft, maar ook voor andere gelegenheden zijn de bloemen van Daphne geschikt. Het portfolio op www.be-flowerd.nl geeft een goede indruk van de uitgebreide mogelijkheden. Maar Daphne wordt graag uitgedaagd en wil niets liever dan dierbare herinneringen creëren. Heb je dus speciale wensen? Daphne denkt graag met je mee!

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Elke dag zijn we bezig met nieuwe ontwerpen en nieuwe mogelijkheden.